Λίγα λόγια για μένα

LLLT Cover.png
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok

Η Αμαλία Παυλίδη βασίζεται στην τεχνογνωσία της στην τεχνολογία λέιζερ, συνδυάζοντας εκτεταμένη γνώση και τεχνογνωσία για την υγεία με την τεχνολογία θεραπείας με λέιζερ χαμηλού επιπέδου (κρύο λέιζερ) για να προσφέρει μια ολιστική φυσική υπηρεσία υγείας, αναγνωρίσμενη από τη FDA .

 

Με έδρα το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η Amalia είναι ειδική στα θεραπευτικά πρωτόκολλα λέιζερ που αναπτύχθηκαν για 40 χρόνια εις βάθος έρευνας, ενσωματώνοντας τις αρχές και τον παραδοσιακό βελονισμό. Είναι ικανό να θεραπεύσει μια σειρά καταστάσεων το λέιζερ χαμηλού επιπέδου, όπως ανακούφιση από τον πόνο, υποθυρεοειδισμό, γονιμότητα, χρόνιο τραυματισμό, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία που προάγει την επισκευή των ιστών, την αναγέννηση των κυττάρων, τη βελτίωση της ανοσίας κα. Η Αμαλία έχει βοηθήσει πάνω από 4000 ασθενείς σε 3 χρόνια!

 

Η Αμαλία Παυλίδη, έχει Δίπλωμα Ομοιοπαθητικής με 85%, Δίπλωμα ''Medische Basiskennis'' Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία με 93%. Η έρευνά της έχει επικεντρωθεί στη σχέση μεταξύ πρακτικής διαλογισμού, σωματικής και ψυχικής υγείας.

Η Amalia ειδικεύεται στα ψυχρά λέιζερ και στα λέιζερ κόκκινου φωτός σε ζώα, Certified Animal Practitioner cold laser (LLLT / Photobiomodulation) με δασκάλα την Δρ Angelica Barbara. Η Αμαλία αποφοίτησε με Δίπλωμα στο LLLT, PBM Therapy Photobiomodilation, LASER TRAINING INSTITUTE, Professional Medical Association INC, με δάσκαλο τον Gregory T. Absen.

 

Έχει Δίπλωμα ακόμα, Bach Flowers Diploma με διάκριση, Bach Trattamenti per Animali, Floriterapia per Animali , Tecnico Esperto in Dietica e Nutrizione Veterinaria και Naturopatia Veterinaria.

Η Αμαλία είναι επίσημο μέλος της Ολλανδικής Ενωσης CAT Collectief.

Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Υγείας και Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ολλανδίας.

Επίσημο μέλος της Ενωσης Ομοιοπαθητικών Ολλανδίας

Επίσημο μέλος dell’International WAFPT Laser Association.

Επίσημο μέλος del British Medical Laser Association.