Διατροφολογία ζώων
pet nutrition

Η διατροφή είναι ΦΑΡΜΑΚΟ!

Βολικό, υγιές και ισορροπημένο για την κάλυψη των ειδικών αναγκών του ζώου σας. H σωστή διατροφή θα βοηθήσει το ζωάκι σας είτε έχει πρόβλημα υγείας, είτε όχι. Μπορεί να θρέψει και να θεραπεύσει το σώμα. Εξατομικευμένη για τις ανάγκες του ζώου σας, κάθε πρόγραμμα διατροφής είναι ειδικά προσαρμοσμένο για το ατομικό προφίλ του σκύλου ή της γάτας σας, του αλόγου, του κουνελιού, του πτηνού, του ψαριού του τρωκτικού σας.

Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Είτε είναι νέο και υγές, είτε μεγαλύτερο σε ηλικία ζωάκι ή πάσχει από μια σειρά ιατρικών παθήσεων, οι διατροφικές ανάγκες του ζώου σας ποικίλουν. Διαφορετικά στάδια ζωής και ιατρικές καταστάσεις μπορεί να απαιτούν να αλλάξετε ορισμένα μέταλλα ή θρεπτικά συστατικά στη διατροφή των ζώων σας.

 

Θα αναπτύξω ένα προσαρμοσμένο σχέδιο σπιτικής διατροφής για το ζώο σας. Θα σας ζητηθεί να παράσχετε πληροφορίες για το ζώο, όπως ηλικία, βασικό ιστορικό  στοιχεία χαρακτήρα και διατροφικές συνήθειες. Θα χρησιμοποιήσω αυτές τις πληροφορίες για να συνθέσω μια προσαρμοσμένη σπιτική συνταγή που ταιριάζει καλύτερα στην τρέχουσα κατάσταση του ζώου σας. Λάβετε υπόψη ότι το πρόγραμμα διατροφής θα σας το στείλω έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Η σωστή διατροφή δε βοηθά ΜΟΝΟ έναν οργανισμό που ασθενεί αλλά χτίζει γερό ανοσοποιητικό και βοηθά το σώμα να μην ασθενήσει.

Η σπιτική τροφή είναι πολύ χρήσιμη για ένα ζώο που πάσχει από μια δύσκολη κατάσταση, όπως παχυσαρκία, καρκίνο, αλλεργίες, διαβήτη και πολλά άλλα. Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής μπορεί να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του ζώου σας. Λάβετε υπόψη ότι τυχόν σπιτικές αλλαγές στη διατροφή πρέπει να πραγματοποιούνται υπό τη συμβουλή και την επίβλεψη του κτηνιάτρου σας.

 

​Τι θα λάβετε?

Θα σας στείλω μια πρόγραμμα διατροφής για το ζώο σας. Αυτό θα περιλαμβάνει τη συνταγή μαζί με οποιεσδήποτε προτάσεις  που θα συμπληρώνουν τη διατροφή. Στη συνέχεια, θα είμαι διαθέσιμη για να απαντήσω σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την υγεία του ζώου σας και τη νέα διατροφή.

* Λάβετε υπόψη ότι έχουμε όριο 2 αλληλογραφίες παρακολούθησης.(emails)

 

Ποιά είναι η διαδικασία?

Kάνετε τη πληρωμή μέσω τραπέζης εδώ ή μέσω Paypal. 

Η τιμή της συνεδρίας και του προγράμματος ειναι 79ευρώ και είναι 1 φορά.

Αν σας ενδιαφέρει ΣΟΣ συνεδρία παρακαλώ διαβάστε εδώ

Αφού γίνει η πληρωμή στέλνετε ένα εμαιλ και κλείνουμε ώρα και μέρα μαζί.

Σε 5 εργάσιμες θα λάβετε όλες τις πληροφορίες για μια σωστή σχεδιασμένη διατροφή για το ζωάκι σας.

 

ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΑΣ