Λαρυγγίτιδα

Η λαρυγγίτιδα είναι μια φλεγμονή του λάρυγγα, που είναι το όργανο που διευκολύνει την ομιλία. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πρήξιμο των φωνητικών χορδών, βραχνάδα, απώλεια φωνής και μερικές φορές σκληρό βήχα.


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ Δεδομένου ότι η λαρυγγίτιδα συνήθως οδηγεί σε μερική ή ολική απώλεια φωνής, είναι ένα μήνυμα από το σώμα που φοβάστε να επικοινωνήσετε φωνητικά. Θέλεις να πεις κάτι, αλλά φοβάσαι ότι δεν θα ακουστείς ή θα δυσαρεστήσεις κάποιον. Αντίθετα, πνίγετε τα λόγια και παραμένουν κολλημένα στο λαιμό.

Αυτές οι λέξεις πασχίζουν να βγουν έξω. Ίσως φοβάστε ότι δεν θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες κάποιου εάν επιτρέψετε να βγουν αυτές οι λέξεις. ή μπορεί να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν ως ανίκανους από άλλους που είναι πιο έμπειροι στο θέμα. Μπορεί να έχετε ήδη πει κάτι για το οποίο μετανιώνετε ή να έχετε μιλήσει εκτός σειράς και να είστε αποφασισμένοι να σιωπήσετε σε περίπτωση που κάτι άλλο ακατάλληλο ξεφύγει. Υπάρχει κάποιο σημαντικό αίτημα που φοβάστε να κάνετε επειδή πιστεύετε ότι θα απορριφθεί; Αποφεύγετε να μιλήσετε με κάποιον συγκεκριμένο για κάποιο λόγο;


ΨΥΧΙΚΟ ΜΠΛΟΚ Όποιος κι αν είναι ο φόβος, είναι αντιπαραγωγικός όταν σας κάνει να καταπνίγετε την έκφραση του εαυτού σας. Εάν επιμείνετε να πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να μην εκφράζεστε, αυτό που καταπιέζετε θα συσσωρευτεί και θα εμφανιστεί αλλού στο σώμα Ο λαιμός είναι το ενεργειακό κέντρο που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα και είναι καλο να παραμείνει ανοιχτό για να διαρρέει η δημιουργικότητα σε κάθε τομέα της ζωής Αποδεχτείτε ότι δεν θα συμφωνήσουν όλοι ή δεν θα είναι ευχαριστημένοι με όλα όσα έχετε να πείτε. Αναγνωρίστε το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου και θα το αναγνωρίσουν και άλλοι. Η γνώμη σας είναι έγκυρη και σημαντική και έχετε το δικαίωμα να την εκφράσετε όσο οποιοσδήποτε άλλος. Όταν έχετε ένα αίτημα να κάνετε από κάποιον, καταλάβετε ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι ότι θα πει όχι. Εάν απαντήσουν με ένα όχι, μην το πάρετε προσωπικά - δεν είναι προβληματισμός για το ποιος είστε, αλλά απλώς μια άρνηση του συγκεκριμένου αιτήματός σας.


Μαζί δουλεύουμε ολιστικά και σχεδιασμένη πάντοτε! Βοηθούμε τον οργανισμό με κλασσικά ομοιοπαθητικά, ή ανθοιάματα, ώστε να χτίσουμε γερό ανοσοποιητικό και να βοηθησουμε σώμα και πνεύμα να είναι ξανά σε ισορροπία.


57 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων