Xημειοθεραπεία: Θα το κάνετε αυτό στο ζώο σας;

Το Ογκολογικό Roller Coaster Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν το ζώο σας έχει διαγνωστεί με καρκίνο, παραπέμπεται σε ογκολόγο. Από εδώ και στο εξής, για εσάς ως γονέα είναι σαν να έχει αφαιρεθεί οποιαδήποτε ικανότητα λήψης αποφάσεων που θα μπορούσατε (ή ίσως θα έπρεπε) να έχετε. Παρακολουθείτε καθώς το αγαπημένο σας μέλος της οικογένειας μεταφέρεται από μια ζωή γεμάτη αθωότητα και χαρά… σε ένα αδυσώπητο βασανιστήριο. Το ζώο δηλητηριάζεται από χημειοθεραπεία και / ή καίγεται από ακτινοθεραπεία μέχρι να προκύψει ο θάνατος. Ένας αργός θάνατος, όπου το ζώο με το ανοσοποιητικό του σύστημα να έχει καταστραφεί και όλη η βούληση να ζήσει εχει αφαιρεθεί από ναυτία και πόνο… γίνεται ενας σκελετός που περπατάει. Μέχρι επιτέλους, ο θάνατος είναι η μόνη επιλογή.


Ερώτηση πριν από κάθε θεραπεία με τον Ογκολόγο Πριν από τη δέσμευση ή την υποβολή οποιουδήποτε ζώου με το τρέχον επίπεδο φροντίδας όπως τηρείται από την πλειονότητα των κτηνιατρικών ογκολόγων, είναι ζωτικής σημασίας να αμφισβητούμε την εγκυρότητα τόσο της χημειοθεραπείας όσο και της ακτινοθεραπείας. Ιδιαίτερα στη θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου. Οι θεραπείες αυτές είναι πολύ σκληρές για τον οργανισμό!


Ερωτήσεις για τον Ογκολόγο σας

«Η θεραπεία που προτείνετε θα επιμηκύνει τη ζωή του ζώου μου;»

«Είναι πιθανό αυτή η θεραπεία να οδηγήσει σε πλήρη ύφεση;»

«Η θεραπεία που προτείνετε θα προκαλέσει παρενέργειες; Εάν ναι, ποιες θα είναι και πόσο θα διαρκέσουν; "

«Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Ποια είναι η πιθανότητα να μειώσει πραγματικά τη ζωή του ζώου μου ή ακόμα και να σκοτώσει το ζώο μου; "

«Ποια θα είναι η ποιότητα ζωής του ζώου κατά τη διάρκεια της θεραπείας; Τι γίνεται με τη θεραπεία; "

«Εάν το ζώο πάει σε ύφεση και επιβιώσει, ποια είναι η πιθανότητα μόνιμης ζημιάς και αν ναι… πώς θα μοιάζει;»

«Τι θα συμβεί αν δεν κάνουμε τίποτα;»


Διατροφή: (Ισως Είστε μόνοι σας) Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χειρότερο να ρωτάτε έναν ογκολόγο σχετικά με τη διατροφή. Η απάντηση θα είναι σχεδόν πάντα λανθασμένη και, γενικά, θα έχει τα χειρότερα συμφέροντα το ζώο. Οι ογκολόγοι έχουν ελάχιστη ή καθόλου εκπαίδευση όσον αφορά τη σχέση μεταξύ διατροφής και καρκίνου. Οποιαδήποτε εκπαίδευση που έχουν είναι ότι η διατροφή δεν έχει καμία σχέση με την αιτία του καρκίνου ή την πορεία της νόσου. Σε σχέση με τη διατροφή, το κύριο μέλημά τους είναι η θεραπεία και πρόληψη της καχεξίας του καρκίνου. Αυτό είναι το σύνδρομο σπατάλης που παρατηρείται στην πλειονότητα των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο καθώς αργά λιμοκτονούν μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, η εκπαίδευση του ογκολόγου είναι να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο σε διαλυτούς υδατάνθρακες (ζάχαρη!). Αυτό το πρόγραμμα με βάση τη ζάχαρη είναι ο σίγουρος τρόπος για να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη και η μετάσταση του καρκίνου. Τρέφει τον καρκίνο, επιταχύνοντας την ανάπτυξη και την πρόοδο του καρκίνου. Επιταχύνει την καχεξία του καρκίνου και τον θάνατο. Οι περισσότεροι ογκολόγοι έχουν επίσης διδαχθεί ότι τα αντιοξειδωτικά και τα συμπληρώματα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων θα επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας ή της ακτινοθεραπείας. Εν ολίγοις, η απάντησή τους σε ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή θα είναι σχεδόν πάντα 100% αρνητική… και ως επί το πλείστον λανθασμένη. Ποια είναι η εναλλακτική λύση; Λοιπόν, τώρα τίθεται το ερώτημα, τι γίνεται με τις εναλλακτικές λύσεις; Υπάρχουν έγκυρες φυσικές θεραπείες.Ομοιοπαθητική, ανθοθεραπεία, Διατροφή κα. Τα καλά νέα είναι, τώρα υπάρχει ένα τεράστιο σώμα έρευνας που επιβεβαιώνει ότι ο καρκίνος, δεν είναι καθαρά γενετική ασθένεια, με καθαρά γενετική προέλευση Είναι στην πραγματικότητα μια ασθένεια με μεταβολική προέλευση Και είναι μια ασθένεια όπου τα καρκινικά κύτταρα έχουν μεταβολικές ευπάθειες Αυτές οι μεταβολικές ευπάθειες δημιουργούν έγκυρες και ισχυρές θεραπείες που κυριολεκτικά θα λιμοκτονήσουν και θανατώσουν τα καρκινικά κύτταρα… βελτιώνοντας παράλληλα την υγεία και την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Η συμβατική προσέγγιση είναι ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια χωριστή από το ζώο που πρέπει να επιτεθούμε με διάφορους τρόπους.


Συχνά υπάρχει χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση του καρκίνου. Τότε μπορεί να υπάρχει χημειοθεραπεία για να σκοτωθεί ο καρκίνος (και ο ασθενής, χάρη στις χημικές ουσίες). Στη συνέχεια, η ακτινοβολία για να σκοτώσει τον όγκο (και τους ιστούς γύρω του).


Έτσι, η στάση είναι μια επίθεση σε κάτι ξεχωριστό από τον ασθενή, το ζώο.


Η ομοιοπαθητική προσέγγιση είναι να κατανοήσουμε τη νέα ανάπτυξη που δημιουργείται από το σώμα. Είναι η ίδια ενέργεια (δύναμη ζωής) που μεγάλωσε σε μέρη του σώματος. Έτσι, η ομοιοπαθητική θεραπεία δεν καταπολεμά την ανάπτυξη ούτε την βλέπει ως ξεχωριστή.


«Η συμβατική προσέγγιση είναι ότι ο καρκίνος είναι μια ασθένεια ξεχωριστή από το ζώο». Η ζωή του ζώου γίνεται ένας ατελείωτος γύρος θεραπειών, δοκιμών και δυστυχίας.


Αντ 'αυτού, η διατροφή και η ομοιοπαθητική θεραπεία λειτουργούν με τους φυσικούς θεραπευτικούς μηχανισμούς. Εξισορροπούν την ενέργεια της ζωής, οπότε ο όγκος δεν χρειάζεται πλέον ή υποστηρίζεται.

Στη συνέχεια απορροφάται ή αποβάλλεται.


Αντί να αποδυναμώσει το σώμα, η προσέγγιση είναι η ενίσχυση του σώματος. Να του δώσει τα διατροφικά εργαλεία που του επιτρέπουν να καταπολεμήσει τον καρκίνο. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούν οι Ομοιοπαθητικοί θρεπτικά μέσα που αποδυναμώνουν και απομακρύνουν τη δύναμη από τον καρκίνο.


Το άρθρο όπως όλα είναι ενημερωτικό.

Βοηθήστε το ζώο σας φυσικά, μη ξεχνάτε ότι τα ζώα εχουν συναισθήματα, νιώθουν φόβο,

πόνο, κόπωση, ανασφάλεια. Επιλέξτε να βρείτε τη καλύτερη λύση για να υποστηρίξετε ένα ζωάκι που ασθενεί. Μιλήστε με τον ολιστικό ή κλασσικό κτηνίατρο σας για τη καλύτερη λύση.

493 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων