top of page
Τιμές και πληροφορίες

 

Amalia is a great healer and a wonderful human being. She loves what she does and never stops educating herself. My first experience with her was with my dog Shakira. She was handicapped but with the treatment managed to give her a better quality of life before she passed away.Now i have two cats. They were competitive with each other and with the treatment balance came to place. Be honest with Amalia  andyou will witness the results!

Amalia is amazing ... professional ... always there to understand each furry patient's needs! Totally recommending her therapies not only to our little furry friends but for humans too Amalia thank you so much for everything!

Esperienza UNICA, molto professionale.
Al primo appuntamento capisci subito che per lei non è solo lavoro ma molto di più.
una bellissima esperieza.

Paola Kouzi

Tina Chat

Anto Uccello

Συνεδρίες

1η Συνεδρία Online: 79ευρώ

Επόμενη συνεδρία: 55 ευρώ

SOS συνεδρία: 99ευρώ

Laser, λέιζερ βελονισμό: 60ευρώ

 

PayPal ButtonPayPal Button
Πληρωμή μέσω Τραπέζης

ABN AMRO bank, Rotterdam, The Netherlands

IBAN: NL20ABNA0475873858

BIC: ABNANL2A

A.M. Pavlidou

Amalia Maria Pavlidou

Συνεδρίες και ακυρώσεις

Γίνεται η πληρωμή της συνεδρίας και κλείνουμε ώρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι λογω πολλών περιστατικών η συνεδρία θα είναι για 1 μηνα μετά. Υπάρχει σειρά αναμονής.

Εάν δεν μπορείτε να γίνει το ραντεβού, σας ζητούμε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Ζητάμε αυτήν την ειδοποίηση εκ των προτέρων, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το ραντεβού σε άλλο ασθενή. Τέλος θα χρεωθεί ο πελάτης εάν δεν εμφανιστεί για ραντεβού χωρίς επαρκή ειδοποίηση

Συνεδρία

Μια συνεδρία μπορεί συνήθως να διαρκέσει για 30 λεπτά. Αυτή είναι μια σε βάθος συνέντευξη και δίνει στον ασθενή την ευκαιρία να πει την ιστορία του, να συσχετίσει όλα τα συμπτώματα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή πόσο μικρό.(στη δική μου περίπτωση οι γονείς μιλάνε για τα ζωα τους)

Η συνεδρία περιλαμβάνει μια μακρά και βαθιά συνέντευξη όπου διερευνω με μεγάλη λεπτομέρεια τα συμπτώματα που βιώνει ένα ζώο σε σωματικό, διανοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

Η έρευνα διευκρινίζει παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τα συμπτώματα προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Ερευνώνται επίσης τα στρες, οι θλίψεις, οι ιδιοσυγκρασίες και οι κληρονομικοί παράγοντες του παρελθόντος / του παρόντος. Ο τρόπος ύπνου, τα όνειρα, η ανταπόκριση στον καιρό, οι προτιμήσεις και τα χόμπι, οι διατροφικές συνήθειες προσφέρουν σημαντικές ενδείξεις για την απαιτούμενη θεραπεία.

 

Η ιδέα είναι να ανακαλύψω τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο ο ασθενής αντιμετωπίζει ένα παράπονο σε όλα τα επίπεδα. Δίνεται προσοχή στα εναλλασσόμενα ή ασυνήθιστα συμπτώματα και αναζητούνται πληροφορίες σχετικά με τον αντίκτυπο των τρόπων (συνθήκες που παρέχουν ανακούφιση ή επιδείνωση των συμπτωμάτων, π.χ., καιρός ή δραστηριότητα).

Αφού συνταγογραφηθεί ένα ομοιοπαθητικό είμαστε σε επαφή για να ενημερώνομαι για κάθε θεραπεία.

 

Για όσους θέλουν γίνεται ραντεβού παρακολούθησης μετά από 2 μήνες θεραπείας.

 

Με τη σωστή θεραπεία βελτιώσεις γίνονται σε όλα τα επίπεδα ψυχικα, συναισθηματικα και σωματικα.

 

Η διαδικασία θεραπείας εξαρτάται από το πόσο χρόνια είναι η αρρώστια η η συμπεριφορά , το επίπεδο ζωτικότητας του ασθενούς και από την ακρίβεια της ίδιας της ομοιοπαθητικής συνταγής. Με οξέα προβλήματα οι βελτιώσεις είναι αρκετά γρήγορες. Με χρόνια προβλήματα, οι βελτιώσεις είναι συνήθως σταδιακές.

 

Σε περίπτωση που ο ασθενής κάνει απλά συντήρηση και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, κάνουμε προληπτική θεραπεία όπου περιλαμβάνει αποτοξίνωση και ευημερία.

bottom of page